Stevie krossade Shelveys hjärta

Bild till nyheten Stevie krossade Shelveys hjärta
19-årige Jonjo Shelvey hoppas på speltid ikväll när Oldham gäster Anfield i den tredje omgången av FA-cupen. När den unge talangen tittar tillbaka på sina minnen av FA-cupen är det dock en nutida lagkamrat som för fem år sedan krossade hans hjärta.

Ikväll hoppas Jonjo Shelvey alltså på spel för Liverpool, när laget på hemmaplan tar emot Oldham i FA-cupens tredje omgång. Mycket tyder dessutom på att han isåfall tar plats på mittfältet tillsammans med Steven Gerrard - som nu ryktas göra sin första start sedan han kommit tillbaka från ankelskadan han slitits med sedan oktober. 

När Shelvey tittar tillbaka på sina minnen av FA-cupen är det dock just Steven Gerrard som bidragit till ett av hans värsta sådana. Den Londonfödde 19-åringen är nämligen West Ham-supporter sedan barnsben och vi alla minns väl hur Captain Fantastic med ett underbart mål i slutminuterna av finalen 2006 - mot just 'Hammers' - tog matchen till ett straffavgörande som Liverpool därefter vann;

"Ja, mitt absolut starkaste minne från FA-cupen är den där finalen från 2006. Steven Gerrard var helt fantastisk och sänkte mitt West Ham med två mål. Det krossade verkligen mitt hjärta", avslöjade 'Shelvs' till Liverpools officiella hemsida. 

Ynglingen fortsatte sedan;

"Jag gjorde mitt första seniormål i FA-cupen också när jag målade för Charlton mot Norwich vilket såklart också var stort. Men nu siktar jag på att hjälpa Liverpool så långt som möjligt. Att få spela en final på Wembley, bara 19 år gammal, det vore helt fantastiskt. Vi har chansen att ta oss dit genom både FA-cupen och Ligacupen och det vore verkligen underbart.

"Jag hoppas såklart också att jag kan bli involverad och chansen ökar såklart med fler matcher. En kväll som denna mot Oldham vore ett perfekt tillfälle att få speltid och kunna imponera på coachen", fortsatte Jonjo.

Vad tycker du?
Är Jonjo en man för startelvan ikväll?


* Jonjo - en framtidsman.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer