'Flanno' drömmer om Wembley

Bild till nyheten 'Flanno' drömmer om Wembley
Unge Jon Flanagan har endast fått sporadiskt med speltid i förstalaget under hösten. När Liverpool nu kliver in även i FA-cupen hoppas ynglingen dock på ännu mer speltid och hans målsättning är glasklar - Liverpool ska till Wembley!

Jon Flanagan slog sig i sluttampen av fjolårssäongen på allvar in i a-laget sedan både Glen Johnson och Martin Kelly tvingats till vila pga skador. Med de båda friska är det dock ingen enkel uppgift 'Flanno' haft att knipa en plats under årets säsong.

När Liverpool nu kliver in i FA-cupen imorgon (Oldham, hemma på Anfield) hoppas ynglingen dock att chanserna till speltid ökar - men främst hoppas han att Liverpool tar seriöst på uppgiften i både FA- och Ligacupen så att säsongen kan toppas med ett besök på Wembley;

"Jag har varit där två gånger, men bara som åskådare. Första gången såg jag min farbror, Bradley Orr, spela för Bristol Rovers mot Hull i en Play-Off-match - och nu för bara några veckor sedan var jag nere i London och såg England-Spanien.

"Det är verkligen en helt fantastisk arena. Perfekt! Atmosfären där inne är också högklassig", berömde 'Flanno'.

"Det skulle vara otroligt stort att ta sig dit med Liverpool under säsongen. Oavsett om det är genom FA- eller Ligacupen, eller varför inte genom båda. Det skulle vara en dröm som förverkligades isåfall", fortsatte han.

För Jonathon är första minnet från en inhemsk final också väldigt starkt förknippat med en person som tog sig genom "The Academy" och hela vägen upp i a-laget - något han själv nu också lyckats med.

"Ja, första minnet är Micheal Owen och hans insats mot Arsenal i finalen 2001. Han gjorde två mål och avgjorde matchen på egen hand egentligen. Jag var väl i åttaårsåldern och hade fått följa med pappa ner på pubben. Det var fantastiskt. Alla hans vänner var där och deras söner. Jag minns än idag hur vi firade efter att Owen satte dit sitt andra mål.

"Arsenal var egentligen ganska överlägsna - men det var just Owen som var skillnaden. Jag var helt lyrisk efter matchen. Sen gjorde det ju inte veckan sämre att vi vann UEFA-cupen bara några dagar senare. Det var några helt fantastiska dagar."


* On our way to Wembley!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer