Materialet till Suarez/Evra-fallet släppt

Bild till nyheten Materialet till Suarez/Evra-fallet släppt
Det engelska fotbollsförbundet, FA, har nu släppt allt material som låg till grund för att man dömde Luis Suarez till 8 matchers avstängning för dispyten med Patrice Evra. Det 115 sidor tunga dokumentet nådde Liverpool Football Club samma kväll som laget tog emot Newcastle hemma på Anfield och således inleddes klubbens 14 dagar långa period för överklagan där också.

Materialet till Suarez åttamatchersavstängning är nu alltså släppt av FA och Liverpool har officiellt gått ut med att man kommer ta sig tid till att nu analysera domen tillsammans med involverade spelare (Luis Suarez) samt rättslig expertis i form av advokater och sakligt kunniga. 

I och med att detta grundmaterial till domen först nådde Liverpool den 30:e november är det också först från och med detta datum som klubben och Suarez har 14 dagar på sig att överklaga. I en period där Suarez således också är tillgänglig för spel.

Står sig domen betyder detta att Suarez först inleder sin avstängning den 13:e januari vilket gör att El Pistolero är tillgänglig även för FA-cupmötet med Oldham samt den första Ligacupsemifinalen mot Manchester City.

Vi ber å supporterklubbens sida också om ursäkt för att den första artikeln med information kring detta varvades med personliga åsikter - vilket vi helst undviker på nyhetsplats. Detta används krönikor etc. till. 


* Never ending story...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer