Adam är taggad inför Fulham

Bild till nyheten Adam är taggad inför Fulham
Charlie Adam vet att det kommer att bli tufft ikväll. Han passar också på att prisa ex-liverpoolspelaren Danny Murphy. Maxi Rodriguez får också ta emot komplimanger från skotten.

Fulhams lagkapten Danny Murphy kommer att få stå emot sin gamla klubb på Craven Cottage ikväll. Vår nummer 26 tror att Liverpool kan fortsätta sin svit och nå 12 matcher utan förlust.

På frågan om Murphy sade Adam följande: "Folk rankar fortfarande Danny väldigt högt i den här klubben efter allt han har gjort.

"Danny är en väldigt, väldigt bra spelare och de senaste två gångerna jag har mött hans lag med Blackpool har det varit väldigt svåra matcher."

Bortamatcherna i London har gått väldigt bra för Liverpool i år, efter en vinst på Emirates Stadium och två vinster på Stamford Bridge.

"Vart du än går i den här ligan, borta som hemma, så vet du att det kommer att bli svårt. Vår match mot City, som vi borde ha vunnit, och matchen mot Chelsea i tisdags visar att vi går i rätt riktning.

"Vi har gjort det väldigt bra mot Arsenal och Chelsea, så förhoppningsvis så kan vi göra likadant mot Fulham."

Förra säsongen gjorde Maxi ett hattrick borta på Craven Cottage, skotten hoppas att Maxi kan göra samma sak igen.

"Vi pratade med Maxi om det häromdagen och att han har gjort 10 mål på sina 9 senaste starter är helt fantastiskt."

"Han får gärna göra ett hattrick igen, så länge han inte gör den där löjliga dansen han gjorde mot Chelsea så är vi nöjda!.

 

Källa: Liverpoolfc.tv


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer