Carra: Jag måste acceptera det

Bild till nyheten Carra: Jag måste acceptera det
Jamie Carragher säger att han förstår varför han satt på bänken förra helgen. Men tror att han fortfarande har en stor roll i Liverpools jakt på titlar.

Carragher fick sätta sig på bänken mot Chelsea i söndags. Det var den första viktiga matchen han missat på elva säsonger när han har varit frisk.

"Jag är inte framtiden för Liverpool. Det är det Daniel Agger, Martin Skrtel och Sebastian Coates som är. Men jag kan fortfarande spela i några år till. Det är bara en match jag har blivit bänkad på så karriären är inte slut ännu.

"Om jag missat en match under de senaste tio åren så har jag varit tillbaka i laget på en gång jag blivit frisk. Den här gången gjorde jag inte det och jag måste acceptera det. Jag var borta i några veckor och de andra grabbarna spelade väldigt bra.

"Under de senaste åren har folk sagt att om varken jag eller Stevie spelade så hade Liverpool väldiga problem. Men om du ser på de tre senaste matcherna har det gått väldigt bra utan oss, vi har vunnit två matcher på bortaplan och en oavgjord på hemmaplan. Det är väldigt bra för klubben.

"Damien Comolli och ägarna försöker att se till att vi vinner varje match. Jag tror att jag kan tala för Stevie också när jag säger att vi vill hjälpa klubben att vinna titlar så mycket vi kan, även om vi inte spelar varje match.

"Jag har spelat nästan 700 matcher för Liverpool, det betyder att någon annan har suttit på bänken och visat respekt för mig, så jag har inga problem med att göra samma sak. Jag är i en av de största klubbarna i världen, en klubb som letar efter spelare i varje land. Vi är inte någon sorts av "Kalle Anka"-klubb som har dåligt med världspelare så att kunna komma tillbaka till startelvan efter skada så länge har varit väldigt framgångsrikt för mig."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer