Adam Morgan: Jag vill göra som Jack Robbo och Jonno

Bild till nyheten Adam Morgan: Jag vill göra som Jack Robbo och Jonno
Adam Morgan hoppas på att göra som Jack Robinson och Jon Flanagan, nämligen att få ta del i förstalaget.

Backduon blev inkastade snabbt i hetluften mot slutet av säsongen 2010/11, och visade skicklighet direkt från start. De båda har varit en del av a-truppen sedan dess.

”Jag är alltid väldigt optimistisk, och förhoppningsvis kan jag utveckla mig i reservlaget så pass mycket att jag kan slå mig in i a-truppen,” säger Morgan till Liverpoolfc.tv.

”Det hade varit väldigt fint om jag fick träna lite mer regelbundet med dem,” tillägger han.

”Flanno och Jack Robbo är exempel att följa. Du ser att det är möjligt. De båda har gjort det väldigt bra och förhoppningsvis kan jag göra det samma i framtiden.”

Morgan har har öst in mål i både U18-laget som i reservlaget denna säsongen. Han säger att han ger allt för laget som behöver hans tjänster.

”Jag trivs och passar in väldigt bra i både U18 som i reservlaget. Jag kommer bra överrens med samtliga spelare. Jag blir tillsagd från dag till dag vilket utav lagen som jag ska träna med, vilket jag tycker är väldigt bra. Men jag har missat en del styrketräningspass på grund av detta. Det är inget jag gråter över men jag vet att jag behöver bli större och starkare. Jag måste fortsätta att arbeta hårt, och jag är nöjd med vilket utav Liverpoollagen som behöver mig.

”Jag har lärt mycket från de bägge tränarna. Mike Marsh har verkligen hjälpt mig, jag har tränat mycket tillsammans med honom i och med att han även tränade U16 under tiden jag var där. Jag trivs även väldigt bra tillsammans med Rodolfo Borrell. Han har fått mig att hitta sidor i mitt spel som jag inte trodde att jag hade.”

Källa: lfc.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer