Adam involverad i båda målen

Bild till nyheten Adam involverad i båda målen
Skotten Charlie Adam, 25, gjorde förmodligen sin bästa match i Liverpooltröjan sedan han skrev på i somras.
Mittfältaren vann många viktiga närkamper och var dessutom involverad i båda målen mot Chelsea på Stamford Bridge.
Efteråt dedikerade han och laget segern till reservmålvakten Brad Jones som förlorade sin fyraårige son Luca i cancer i lördags.

"Det första målet var en situation då jag plötsligt fick ett läge att pressa", berättade Adam när han ombads att beskriva 1-0-målet då han snodde bollen av Mikel och spelade vidare till Bellamy som stormade mot mål och serverade Maxi. "Som tur var kunde jag vinna bollen och Maxi gjorde ju en fin avslutning."

"Vi räknar inte detta som en skalp då det handlade om två stora klubbar som kämpar mot varandra. Vi är i en god position nu och borde egentligen ligga ännu bättre till, om vi bara hade fått utdelning i några andra matcher. Men vi är nöjd med segern och jag tycker att vi var suveräna i dag. Det var skönt att få slå tillbaka efter några jobbiga veckor. Resultatet hemma mot Swansea var svårt att acceptera, men du måste göra det om du ska komma till platser som dessa och göra det bra."

Den svepande crossbollen ut till Glen Johnson på högerkanten i samband med segermålet var mästerlig. För att inte tala om Johnsons uppsnurrning av Ashley Cole strax innan han placerade in bollen i målvaktens högra hörn...

* Adam.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer