"Det plågar mig att jag aldrig vunnit Premier League"

Bild till nyheten "Det plågar mig att jag aldrig vunnit Premier League"
13 år efter Liverpooldebuten erkänner Steven Gerrard att det plågar honom att han aldrig har vunnit ligan.

Gerrard har, vid 31 års ålder, samlat ihop en ganska imponerande meritlista med titlar i Champions League, UEFA-cupen, FA-cupen och ligacupen. Men han medger att han tänker på den uteblivna Premier League-titel så gott som dagligen och att det plågar honom.

"Jag tänker jämt på hur det skulle kännas att vinna den eller besvikelsen över att aldrig vinna den. Det blir självklart en rejäl besvikelse om jag aldrig lyckas vinna Premier League. Efter en Liverpoolkarriär på 14-15-16 år skulle det kännas fruktansvärt att lägga skorna på hyllan."

"Men jag kommer inte att ge mig utan kamp. Med den trupp  vi har nu kan vi fortsätta framgången de kommande åren. Jag tror att vi har en väldigt god chans att bli mästare", säger Steven i en intervju med ESPN.

"Jag har spelat under en era då det har funnits tre, fyra eller fem toppklubbar i ligan. När Liverpool dominerade ligan på 80-talet var de så bra att det bara fanns ett lag som kunde vinna. Under min tid har vi kämpat mot Man United, Arsenal, Chelsea och nu även Man City och Tottenham. Detta har alla varit fantastiska lag. Det är en liga som extremt svår att vinna, men vi kommer alltid att kämpa för det."

"Det är härligt att vi har hämtat in så många nya spelare. De kom inte bara i sommar, vi fick ju även in Luis och Andy, och de känns som nya spelare då de kom i januari. Majoriteten av våra nyförvärv är starka brittiska spelare som känner till ligan bra. De besitter också starka kvaliteter."

* "It has to be Stevie G."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer