Suarez: Jag vill stanna här i många år

Bild till nyheten Suarez: Jag vill stanna här i många år
I januari skrev Luis Suarez på ett femårskontrakt med Liverpool. Men den spelbegåvade och giftige anfallaren kan tänka sig att stanna i klubben betydligt längre än så. "Jag har en drömtillvaro här", säger han till Daily Mirror.

Från det att övergången från Ajax blev klar i januari har Luis Suarez trivts i Liverpool. Både med jobbet på fotbollsplanen och med livet på sidan om.

"Jag har precis påbörjat en fas i karriären som jag alltid har drömt om och något jag önskat att göra och det är att spela för Liverpool".

"Jag har fem år kvar av kontraktet, men jag tänker redan på att bli kvar i många år framåt. Liverpool är en klubb jag gillar. Det känns bra att vara här och att bo i staden. Jag känner mig tillfreds med tillvaron. Det är svårt att finna en annan klubb med en sådan stämning. Alla här är utsvulten på att uppnå framgång och ära."

I intervjun säger Suarez också att han vill betala tillbaka för all den tillit som Kenny Dalglish har visat honom.

"Det är sant att jag inte har så många samtal med Kenny på grund av språksvårigheterna. Men han är den som har gett mig tillit. Han var den som sa: Jag vill ha Suarez. Det är den slags tilltron som gör att du vill betala tillbaka när du spelar. När en manager ger dig tillit kan du ge ditt allra bästa tillbaka. Om du inte har den tilltron så blir det svårare att spela bra och prestera. Jag känner att Kenny har stor tillit till mig."

Som alla andra drömmer Luis om att vinna ligan med Liverpool, men han tror att en Champions League-plats är en mer naturlig målsättning.

"Jag vill inte bagatellisera Europa League, men Liverpool bör spela i Europa. Men jag tror att det är bra för oss att vi inte spelar i Europa just den här säsongen. Vi har nu chansen att fokusera på Premier League och komma så högt upp i tabellen som möjligt."

"Vi drömmer alla om att bli Premier League-mästare, men det blir svårt då det är en enorm konkurrens i toppen. Men jag tycker att vi har en kvalitetstrupp och vi litar på managern och på våra lagkamrater. Vi tror på det vi kan."

Suarez är också övertygad om att samarbetet med Andy Carroll kan bli av högsta klass.

"Ge oss bara lite tid. Vi har inte spelat så mycket ihop. Andy har många kvaliteter. Han är stor och duktig på att ta ner bollen som gör det enkelt att spela ihop med honom. Tyvärr hade han otur att dra på sig en skada när han skrev på för klubben och när han kom tillbaka från den drabbades han av en ny. Nu har han fått träna regelbundet sedan sommaren och vi kommer att att förstå varandra bättre med tiden. Det kommer att gynna laget".

Källa: Daily Mirror

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer