Chockrykte! Tevez på lån?

Bild till nyheten Chockrykte! Tevez på lån?
Han har ett förflutet hos våra värsta rivaler, han har spelvägrat i Champions League och han har på ett år gått från att vara lagkapten i Manchester City till att vara fast förankrad i deras frysbox. Men rykten i England gör nu gällande att Carlos Tevez kan vara en kortsiktig lösning på Liverpools oskärpa framför motståndarmålet.

Det skall såklart tas med en nypa salt och det är ännu bara ett obekräftat rykte. Men uppgifter i England gör gällande att Liverpool skall ha förhört sig kring Carlos Tevez situation i Manchester City, för att att på ett billigt och smidigt sätt få in en toppkvalitativ anfallare som hade kunnat vara lösningen på problemen framför motståndarmålet.

Vad det skulle handla om är isåfall ett låneavtal där Liverpool täcker en del av Carlos Tevez saftiga lön, samtidigt som Liverpool får in en målskytt av högsta rang och Tevez själv ökar sina chanser till förstalagsfotboll avsevärt. Något han själv behöver för att kunna bevisa sin storhet inför en framtida försäljning - då en framtid i Manchester City nu lär vara helt borträknad.

Liverpool har fått utstå hård kritik för att sakna kylan framför motståndarmålet - även om både Suarez och Carroll hittade rätt i förra veckan - och att en anfallare kan vara på väg in, kommer knappast som sensationella uppgifter. Att det dock skulle vara Carlos Tevez, är nog något som skulle dela den stora supporterskaran.

Låt oss följa utvecklingen i sagan - men redan med två månader kvar till att nästa "fönster" öppnar kan vi lugnt säga att temperaturen redan börjar stiga.

Liverpools lyckade förhandling med City gällande Craig Bellamy ska också vara en faktor som gör att Liverpool kan ligga i pole position för att även lösa denna dealen. 

Källa: Sportsvibe

Men vad säger ni...
Är Tevez en perfekt lösning på våra problem?
... eller är han en spelare vi klarar oss utan?


* Ska Kenny fylla på med en anfallare till?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer