Bakslag för Gerrard - kan vara borta i 2 månader

Bild till nyheten Bakslag för Gerrard - kan vara borta i 2 månader
För lite mer än en månad sedan var Steven Gerrard tillbaka på fotbollsplanen efter att ha kämpat med ljumskproblem i sex månader.
Lagkaptenen missade helgens bortamöte med West Bromwich på grund av en infektion i ankeln - och nu kommer rapporter om att mittfältaren kan vara borta i upp till två månader.

Steven Gerrard har fått ett bakslag i sin kamp om att bli helt återställd efter enorma ljumskproblem som höll honom utanför planen från mars till mitten av september.

The Mirror har precis tryckt upp morgondagens tidningar och skriver att Steven har fått en infektion i ankeln och att han genomgick en operation under dagen.
Liverpool-ikonen tvingas dock till ytterligare en operation i morgon sedan man misslyckats med att ta bort alla infekterade delar.

Gerrard var tillbaka i samband med Carling Cup-matchen mot Brighton den 21 september och gjorde sin första startmatch för två veckor sedan i ligamötet med Manchester United. Stevie mäktade med ett frisparksmål i ''comebacken'' men enligt engelsk press dröjer det minst fyra veckor innan han kan återvända till träning. I värsta fall är Gerrard borta i minst två månader - troligen tillbaka till jul.

FRÅGA: Gerrard har ådragit sig en ny skada efter att tidigare varit borta i sex månader. Tror du att mittfältarens karriär är över? Kommer han tillbaka? Bör klubben leta efter en ersättare? Logga in och kommentera.


* The Mirror - måndagen den 31 oktober 2011.


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer