Liverpool - Manchester U 1-1

Bild till nyheten Liverpool - Manchester U 1-1
Liverpool och Manchester United delade på poängen efter dagens 1-1-match. Men alla som såg matchen och kan ett endaste uns om fotboll skriver förstås under på att Liverpool borde ha vunnit.

Första halvlek handlade mest om ställningskrig, men vi var ändå det vassare laget de första 20-25 minuterna, utan att skapa det

Det dröjde ända till 68:e minuten innan Steven Gerrard knorrade in en frispark som gav 1-0, sedan veteranen Ryan Giggs räddhågset hoppat undan från muren. Det öppnade upp hela matchen, men Uniteds kvittering av inhopparen Fernandez var ändå orättvist.

Målet hade aldrig hänt om inte Martin Skrtel hade halkat/ramlat vid hörnan, som gjorde att mexikanen kunde springa sig fri.

Nåväl. Liverpool öste på i slutet och gick för seger. Direkt efter kvitteringen hade Dirk Kuyt ett underbart läge att göra 2-1. Därefter bommade Martin Skrtel målet på en hörnretur.  Jordan Henderson höll på att bli matchhjälte med en halvvolley från 25 meter och på övertid nickade han dessutom över.

Men allt in alles: Liverpool dominerade mot Man United. Liverpool borde ha vunnit. Liverpool är på rätt väg. Walk on.

Liverpool: Reina-Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique-Gerrard, Lucas (Henderson 57) Adam, Downing-Kuyt, Suarez.

Man of the Match: Steven Gerrard i hård konkurrens med Martin Kelly ocjh Jose Enrique.