Adam redo för spel imorgon

Bild till nyheten Adam redo för spel imorgon
Charlie Adam har två tuffa landskamper med Skottland i benen, men säger att han är redo för spel mot Manchester United.

Adam tror att det lag som lyckas vinna mittfältskampen imorgon även kommer att gå segrande ur matchen. Själv hoppas han på att få starta sin första match mot United som Liverpoolspelare, trotts att Gerrard är frisk.

Nyckeln till dessa matcher är att vinna mittfältet. Jag tror att den som vinner mittfältet även vinner matchen. Det har genom åren varit tuffa drabbningar mellan Liverpool och Manchester United, jag kommer ihåg när Liverpool vann på Anfield föra året,” säger Adam till Liverpoofc.tv.

Förutom att vinna mittfältet krävs det att du har någon där framme som kan göra mål, och som ni vet har vi det. Vi har stort självförtroende efter föra matchen, och förhoppningsvis tar vi tre poäng i denna.

Detta är en väldigt viktig match även för supportrarna, men även för spelarna. Det kommer att bli svårt, vi har ett stort antal nya spelare i truppen som arbetar med att hitta i formen. Jag tror fortfarande inte att vi visat upp vårt bästa spel, men så är det ofta när du har många nya spelare. Vi har visat att vi kan spela bra fotboll. Förhoppningsvis fortsätter vi med det imorgon.

Det handlar om stolthet, och det känner du när du spelar i denna klubben. Vi vill vinna alla matcher för laget. Det är vårt mål. Vi har haft några dåliga resultat, men vi har utvärderat dem noga. Vi kan inte få ett svårare prov än Manchester United, men på hemmaplan kan vi slå dem. Det kommer att lyfta hela laget.

Jag har sett dessa uppgörelser på tv många gånger. Rivaliteten är enorm. Du måste kunna tackla förväntningarna när du spelar i en stor klubb, för alla vill vinna över dig. Vi har fördel av att spela på hemmaplan, vi har också vunnit de senaste matcherna, något som är väldigt viktigt för oss, vi vill vinna även denna. Jag längtar tills matchen och hoppas att vi får resultatet med oss.

Det är mycket nerver och spänning inför en sådan här match, du spelar för en av de största klubbarna i världen. Det är en ära att få tillhöra Liverpool.

Det gav oss ett lyft att vinna föra matchen mot Everton. Det var bra för fansen att kunna fira segern över dem. Men den matchen tillhör det förflutna. Nu fokuserar vi enbart på hemmamatchen mot Man Utd. Vi vet vad vi står inför, de är regerande mästare. Vi försöker att göra det som vi vet gör bäst, och sätta vår prägel på matchen.

Det kommer att betyda mycket för mig om jag lyckas göra mål imorgon. Det spelar igen större roll om det är mot Man Utd, Scunthorpe eller Plymouth, att få göra mål för Liverpool betyder allt. Förhoppningsvis får jag spela, så att jag får chansen att göra många mål för klubben denna säsongen. Men det absolut viktigaste är att laget vinner och spelar bra.”





5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer