Henderson vill starta på lördag

Bild till nyheten Henderson vill starta på lördag
Jordan Henderson började på bänken i derbyt mot Everton senast.
På lördag hoppas han få en startplats mot Manchester United.

"Derbyt är en viktig kamp och alla vill spela i sådana matcher. Jag var lite besviken över att jag inte kom med i startuppställningen, men laget gjorde det strålande och vi fick med oss ett bra resultat. Jag var också glad för att få spela några minuter", säger den 21-årige mittfältaren.

"Det var mycket positivt att ta med sig från den matchen och förhoppningsvis får jag starta nästa match i stället."

Henderson fruktar inte det faktum att Steven Gerrard är tillbaka efter skada och att det innebär att han får fortsätta som bänknötare.

"Förhoppningsvis blir det inte jag som får lämna plats. Jag är egentligen inte särskilt bekymrad för det. Sådan är fotbollen. Stevie är en stor spelare som vill spela alla matcher. Jag kan bara fokusera på att göra det jag ska göra, det vill säga att jobba hårt på varje träning och göra mitt allra bästa i matcherna", säger Jordan som kommer att vara kapten för England U21 mot Norge ikväll.

"Jag har funnit mig till rätta i Liverpool. Jag trivs här, både fansen och mina lagkamrater har varit strålande. Nu måste jag förbättra mig ett par snäpp och göra det ännu bättre i fortsättningen."

Källa: Skysports News

* Henderson hoppas få starta mot Man United på lördag.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer