Enrique: Jag kan bättre

Bild till nyheten Enrique: Jag kan bättre
Liverpool ser verkligen ut att ha löst vänsterbacksproblemet i och med köpet av Jose Enrique från Newcastle.
Själv anser spanjoren att han kan prestera ännu bättre. Så bra att han spelar in sig i landslaget.

"För att fansen ska stå på din sida måste du spela bra och för ögonblicket fungerar det bra, men jag vet att jag kan ännu bättre", säger Jose Enrique till Liverpoolfc.tv.

"Jag måste förbättra mig och bli jämnare. Ibland tänker jag på de fel jag gör och då blir jag irriterad påmig själv. Jag är som alla andra; jag vet när jag har gjort det bra och när jag spelat dåligt. I fotboll är det exakt likadant. Jag tänker alltid på misstagen jag gör."

"Jag brukar se filmer av andra vänstyerbackar. Jag gillar Ashley Cole, jag tycker att han är en av de bästa vänsterbackarna i världen. Men jag gillar Marcelo också."

"Om jag kan bli ännu bättre och så tror jag också att jag har chansen att komma med i spanska landslaget. Jag har inte gjort det ännu, eftersom konkurrensen är stenhård. Vi vann VM förra gången och vi är regerande Europamästare. Men jag hoppas att jag får vara delaktig i framtiden."

"Jag skrev på för Liverpool för att jag vill spela Champions League-fotboll och försöka ta en landslagsplats. Om jag kommer med blir jag överlycklig. Landslaget vore en otrolig bonus, men klubben kommer alltid först."

Jose låg bakom segermålet mot Wolverhampton i lördags, då han spelade fram Luis Suarez.

"Jo, det var en fin passning, men i ärlighetens namn var det Luis som gjorde allt rätt vid målet. Luis har börjat otroligt bra, men folk inser kanske inte han fortfarande är väldigt ung. Jag brukar säga åt honom att han ser ut som en 35-åring, men nej, han är fortfarande väldigt ung. 24 år, tror jag".

"När jag var i Newcastle sa jag alltid att vi hade en bra spelartrupp med god stämning. När jag kom hit trodde jag att det skulle bli tuffare i omklädningsrummet eftersom det är en större klubb. Men så är det inte. Det är otroligt bra stämning i omklädningsrummet och alla stöttar varandra."

"Jag älskar att spela fotboll och njuter av det. Jag försöker njuta av det hela tiden, både på och vid sidan av planen. Jag har det trevligt med Luis och Maxi, vi snackar och skojar om allt möjligt".

Flera spelare har sagt att träningarna under Kenny Dalglish, Steve Clarke och Kevin Keen är roliga, effektiva och speciella. Jose Enrique håller med.

"Jag gillar träningsövningarna. När jag var i Newcastle tyckte jag att träningarna var lite lättare. Här är det hårdare och påminner om när jag spelade i Spanien."

"Alla försöker att ge 100 procent på träning och konkurrensen är tuff. Du måste träna väldigt hårt för att behålla platsen. Jag tar alltid en siesta efter träningarna - varje dag!"

Källa: Liverpoolfc.tv.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer