Clarke: Bellamy ger oss möjligheter

Bild till nyheten Clarke: Bellamy ger oss möjligheter
Förstelagstränare Steve Clarke känner Craig Bellamy väl efter att ha jobbat ihop med honom under en period i West Ham tidigare och han berättar att det är en fantastisk tillgång att ha en så flexibel och anpassningsbar spelare i sin trupp.

"Craig är både en fantastisk kille men också ett enormt tillskott med alla de olika alternativ han ger oss i våran offensiv", inledde Clarke med att berätta för LFC.tv

Han fortsatte sedan med berömet och om det kan hinta om en start i dagens match mot Tottenham får vi låta utvisas om några timmar.

"Mycket har blivit sagt om Craig, men när det handlar om hans attityd, både på - och vid sidan av - planen så är den alltid förstklassig. Han kräver att det är kvalitet när man jobbar och det är samma mål som vi strävar mot. Så rent arbetsmässigt kommer vi tillsammans att kunna utvecklas till något väldigt positivt. 

"Både jag och Kevin Keen har jobbat med Craig tidigare, så att påstå att vi bara tog en chansning är rent trams. Craig kommer nog visa sig vara en riktigt bra värvning framöver."


* Dags att fira ett mål idag igen? 

    Stöd våra sponsorer