Ordföranden: Larsson stal showen

Bild till nyheten Ordföranden: Larsson stal showen
Våra killar i rött gjorde tillräckligt i första halvlek för att stänga matchen men nu står vi här med en säsongsstart som började med 1-1 mot Sunderland - efter ett riktigt klassmål av Sebastian Larsson.

40 minuter innan matchen visste jag inte om jag skulle orka gå eller inte, men premiärsuget vann över både trasig kista och rygg... Så till alla er på The Dubliner som undrade vem den surmulne, tystlåtne Guinnessdrickaren i ena hörnan var - Sorry, men min mage kändes som ett kinesiskt studentuppror och ryggen som en trave bräder som slagit sig.

Matchen då?

Jag gillade verkligen den första halvleken och inställningen från våra spelare.

Straffen från Suarez var uselt slagen men straffen var - nu vet jag att en hel del inte håller med mig - tveksam i o m att det ser ut som om han snubblar på sig själv innan han träffas av Richardson.

Målet som sedan följer på frisparken från Adam är ren och skär klass. En lätt touch och målisen är helt borta.

Jag gillar för övrigt Adam för även om vi under mången säsong haft spelare som kunnat lägga bra frisparkar på mål anser jag att vi saknat spelare som kunnat sätta upp andra för målchanser.

Downings ribbträff var värd ett bättre öde och genombrytningen riktigt snygg.

Enrique tycker jag vi fick se en hel del lovande ifrån och när siktet väl är inställt lär vi få se en hel del läckra inlägg - detta samtidigt som hans försvar såg bra ut - varav ett denna gång så när blev en macka till Carroll.

Samme Carroll som jag fortfarande tror kommer att ge oss mycket men som fortfarande saknar visst fokus. Hans mål tyckte jag däremot var ganska hårt bortdömt även om han tryckte till lite med armen. Tyvärr tror jag att han kommer att få dras med att få avblåsningar emot sib bara för att han är större och tyngre än motståndarna.

Henderson kanske var tagen av stundens allvar men han var den blekaste av våra nyförvärv. Ofta kändes det som om han inte vågade utmana. Kanske pga att han ställdes mot Sebastian Larsson som var riktigt vass på sin kant, eller kanske på att han inte litade på att Flanagan skulle fixa kanten själv... och Flanagan hade det jobbigt.

Andra halvlek... Tja... Den var ju inte vår direkt och Sebastian Larsson...?

Målet var riktigt snyggt - även om försvaret missade i markeringen - och kommer nog få dem av er som är mer intresserad av landslaget att hoppas på repriser där. Själv ser jag bara två förlorade poäng!

I övrigt ger jag merparten av våra nyförvärv klart godkänt.

Dessutom... Om ni kommer ifrån - eller bor i - Stockholm, håll koll på våra korrar Micke och Mattias meddelande på Facebook. I gruppen "Liverpool FC Stockholm" kommer de lägga ut träffar mm.

Tills nästa gång...

You'll Never Walk Alone!

 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer