Ordföranden: Ligapremiär och ett Rött The Dubliner

Bild till nyheten Ordföranden: Ligapremiär och ett Rött The Dubliner
Ligapremiären närmar sig och nu skall vi "måla" The Dubliner RÖTT!

Jag vet inte...

Kalla det naivt...

Kalla det optimistiskt...

Kalla det ett utslag av sensommarkänsla...

Det var länge sedan jag kände en sådan förhoppning inför en ligastart. Som jag redan nämnt vid ett tidigare tillfälle känns årets nyförvärv klockrena - i motsats till en del väldigt tveksamma vi gjort under mången säsong - samtidigt som vi har en manager som verkligen och otvetydigt brinner för Liverpool tillsammans med ägare som faktiskt inte enbart verkar vilja casha in på styrkan i Liverpools varumärke.

Nu till premiären skall jag släntra ned till The Dubliner vid Hötorget i Stockholm för en Guinness eller två i gott sällskap av mer än några få scousers och scouser-wannabe's.

Blir det Candy-, Crown Paints-, Carlsberg- eller den roströda tröjan?

Crown Paints vann vi många ligatitlar i, Candy den senaste och Carlsberg är mest aktuell medan den roströda trotjänaren inköptes vid mitt första besök i Liverpool (1-0 seger mot Sunderland trots att Hamann blev felaktigt utvisad) så nu skall eder (högst vidskeplige) ordförande bara bestämma sig för vilken som skall inleda denna säsong.

Så, är ni från Stockholm - eller ska ni till Stockholm - kom dit i rött oavsett om ni anmält er till träffen eller inte så målar vi The Dubliner helrött!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer