Provspelare tog chansen i 8-0-seger

Bild till nyheten Provspelare tog chansen i 8-0-seger
Liverpools u-18 lag vann idag sin försäsongsmatch mot Stevenages u-18 lag med hela 8-0. Lagets nye manager Mike Marsh gav provspelande amerikanen Villian Bijev och spanjoren Nacho chansen. Duon tackade för chansen och stod för fem av målen.

Efter sex mål i onsdags mot Tranmere, lyckades u-18 laget följa upp det med inte mindre än åtta mål hemma på akademin idag. Mike Marsh fick tillbaka den engelska u-17 trion Adam Morgan, Jack Dunn och Matty Regan som alla varit iväg och spelat u-17 VM i Mexiko i sommar.

Adam Morgan kom in i andra halvlek och visade att målformen förra säsongen inte var någon tillfällighet. Det blev två mål idag, det ena ett kanonavslut från drygt 35 meter!

Jordan Lussey stod även han för ett väldigt vackert mål, där han själv inledde anfallet från egen planhalva.

Provspelande Villian Bijev lär knappast ha försämrat sina chanser med ett hat-trick i första halvlek och även Nacho övertygade med två mål, varav ett på straff. Om det räcker för att erbjudas kontrakt återstår att se.

Den officiella hemsidan presenterar inte laget, men enligt välinformerade Liverpoolway.co.uk spelade Liverpool med bland annat:
Rafferty (Regan), (Maguire), Lussey (Aylmer 45), Baio (Hatch 45), Quirke (Morgan), Bijev (Gainford 45), Nacho (Dunn) , Mukendi (Moli 45)

Här är höjdpunkter från onsdagens 6-1 seger mot Tranmere, där Nacho också stod för två av målen.