Pardew: Enrique vill lämna

Bild till nyheten Pardew: Enrique vill lämna
I en intervju med Mirror Football avslöjar Newcastles boss, Alan Pardew, att chansen för att José Enrique lämnar klubben under sommaren blivit allt större sedan spelaren själv uttryckt ett intresse av att komma vidare.



Med "Lex Andy Carroll" i bagaget vill Newcastle inte stå i ännu en situation där man släpper en spelare under den sista dagen av transferfönstret utan att kunna förstärka med en ersättare. När José Enrique nu väljer att vara tydlig med sin längtan över att komma vidare i karriären vill därför Pardew och Newcastle hellre se en snabbare lösning. 

"Trots att han erbjudits ett av klubbens (Newcastles) bästa kontrakt på väldigt länge har han valt att inte skriva på en förlängning. Vi har en situation med både José och Joey (Barton) där båda sitter på utgående kontrakt, men samtidigt som Joey visat en vilja att stanna och kriga för klubben har José varit desto tydligare med att han vill lämna och framförallt för att få spela Champions League-fotboll - något vi inte kan erbjuda i dagsläget.

"Faktumet att vi gärna vill behålla honom, men samtidigt inte lyckas hitta någon lösning, gör situationen frustrerande. Dock har där inte kommit några konkreta bud på spelaren än och vi har inte haft något att ta ställning till. Om det kommer får vi ta det då. Vi har i alla fall lärt oss av situationen i Januari och vi kommer inte vänta fram tills sista dagen. Ska vi sälja ska vi i alla fall ha en möjlighet att också ersätta de spelare vi säljer"


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer