Suarez spelade hela matchen när Uruguay kryssade

Bild till nyheten Suarez spelade hela matchen när Uruguay kryssade
I premiärmatchen gjorde han mål och räddade sitt hemland Uruguay. I nattens match mot Chile spelade Luis Suarez hela matchen och passade fram till ledningsmålet.
Mötet slutade dock 1-1 och Uruguay har nu spelat oavgjort i två raka matcher.

Suarez var likt i premiärmatchen involverad i det mesta framåt. El Pistolero blev varnad i slutet av första halvlek efter att ha snackat på sig ostskivan.

Men i början av den andra halvleken tog Uruguay ledningen efter att Suarez dribblat sig förbi på vänsterkanten och passat in bollen till Porto-spelaren Alvaro Pereira som dunkade in 1-0.

Glädjen varade dock bara i drygt 10 minuter innan jättestjärnan Alexis Sanchez klev fram för motståndaren och tåfjuttade in kvitteringen.

Chile hade ett par farliga lägen i slutet av matchen och toppar gruppen på fyra poäng, följt av Uruguay på två, Peru med en pinne och Mexico som fortfarande väntar på landets första poäng inför nattens möte med grupptrean.

Ställningen efter första halvlek i Peru-Mexico: 0-0.