England utslagna av Tyskland i U17-VM

Bild till nyheten England utslagna av Tyskland i U17-VM
LFC:s sex representanter i den engelska truppen - Raheem Sterling, Adam Morgan, Brad Smith, Tyrell Belford, Matty Regan och Jack Dunn - förlorade kvällens kvartsfinal av U17-VM mot Tyskland med 3-2.

England sparkade igång matchen och redan efter sju minuters spel tog Tyskland ledningen efter ett enkelt mål av Samed Yesil.

Raheem Sterling var väldigt aktiv i engelsmännens spel men efter 24 minuter utökade tyskarna till 2-0.

Kaan Ayhan gjorde mål nummer två för Tyskland efter att ha styrt in bollen sedan en medspelare skjutit strax utanför straffområdet.

Motståndarna fortsatte pressa ''Three Lions'' och Liverpool-spelaren Brad Smith ådrog sig ett gult kort precis innan halvtidsvilan vilket då resulterade i att högerbacken skulle fått stå över en eventuell semifinal.

Det råder inga tvivel om att John Peacock måste ha gett England hårtorken i paus eftersom ett helt annat lag sprang ut på planen i den andra halvleken.

Sterling fortsatte vara den bästa spelaren i England-lägret och hade fina samarbeten med Brad Smith och Nathaniel Chalobah, men det blev desto större uppförsbacke när Yesil satte sitt andra mål för dagen i den 53:e minuten.

England gav aldrig upp och fortsatte kämpa i en underhållande fotbollsmatch. Nico Perrey drog omkull Nick Powell med 25 minuter kvar och domaren pekade på straffpunkten. Sam Magri var säker från elva meter och reducerade.

Minuten därefter ersattes Everton-spelaren John Lundstram med Liverpools Jack Dunn.

Hallam Hope gav ungdomarna hopp med sju minuter från fulltid när Nathan Redmond avfyrade en kanon och Tyskland-keepern tvingades lämna retur där Everton-spelaren stod och enkelt kunde finna nätet.

Jack Dunn hade ett halvskott från 25 meter på övertid och England pressade rejält - dock lyckades man inte få in en kvittering.

Adam Morgan fick sitta kvar på bänken tillsammans med sina klubblagskamrater Matty Regan och Tyrell Belford (målvakt).

Raheem Sterling hade återigen en fantastisk match och frågan är om den kvicke yttern inte var Englands bästa spelare under turneringen.

Bollinnehavet sett under hela matchen: 51% Tyskland - 49% England.

Resultatet betyder att samtliga Liverpool-spelare är ute ur U17-VM. Tom King och Australien fick se sig besegrade med 4-0 mot Uzbekistan i förra veckan.