Carra: Första matchen är alltid tuff

Bild till nyheten Carra: Första matchen är alltid tuff
Jamie Carragher hoppas att Liverpool kan starta den kommande säsongen med buller och bång. 33-åringen menar att det inte spelar någon roll vem laget ställs mot i ligapremiären - det är alltid en tuff match.

Liverpool startade den förra säsongen med hemmamatch mot Arsenal, vilket var första gången en ligapremiär spelades på Anfield sedan 2003.

Spelschemat presenterades på fredagsmorgonen och Pool ställs mot Jordan Henderson's före detta klubb Sunderland - och helgen därefter bortamöte med Arsenal.

''Det spelar egentligen ingen roll vem du får i första matchen - det är alltiv en massiv och tuff match'', säger scousern till LFC.tv.

''Jag är glad att vi börjar på hemmaplan eftersom det är viktigt att få en bra start. Förhoppningsvis kan vi ta vara på chansen att börja på Anfield.

''Det är samma för varje klubb. Sunderland kommer finnas i våra tankar under försäsongen - och vi kommer finns hos dem.

''Arsenal på bortaplan kommer naturligtvis vara en tuff match - för båda klubbarna.''

Liverpool's första nyförvärv under sommarens transferfönster, Jordan Henderson, kan få göra sin ligadebut mot Sunderland den 14 augusti.

''Fotbollen tycks alltid bli så här. Det är en stor start för honom.

''Kenny (Dalglish) kommer plocka ut sitt lag efter försäsongen, men han har spenderat ett antal miljoner på Jordan, så jag är säker att han kommer spela en stor roll hos oss. Han är en ung och duktig spelare.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer