Bud på Doni - Adam och Downing på ingång?

Bild till nyheten Bud på Doni - Adam och Downing på ingång?
Tony Barrett i The Times skriver att Liverpool hoppas att kunna värva Romamålvakten Alexander Doni. Adam, Downing och Dann finns också på önskelistan. Däremot har ingen klubb lagt något bud på Connor Wickham - ännu.

Brad Jones verkar på väg bort och talangen Peter Gulasci kommer med stor sannolikhet att lånas ut under nästa säsong.

Det innebär att Comolli/Dalglish planerar att värva en ny reservkeeper bakom Pepe Reina och Romas brassemålvakt Alexander Doni, 31, är högaktuell.

Enligt spelarens agent Ovidio Colucci är Doni, som spelat andrafiolen i Roma den gångna säsongen, tillgänglig för 1 miljon pund. Han bekräftar också att Liverpool har varit i kontakt med keepern.

Det förväntas också att Liverpool kommer att sätta sig vid förhandlingsbordet med Blackpool angående Charlie Adam redan denna vecka. Även Stewart Downing finns på Dalgish önskelista och spelaren själv har uttalat sig om att han gärna vill lämna Aston Villa. Det ryktas även om att han ska ha lämnat in en egen begäran om transfer.

Birminghams mittback Scott Dann (tidigare season ticket-holder på Anfield) drömmer om att få spela för Liverpool, men inget bud ligger ännu bordet.

18-årige Ipswichanfallaren Connor Wickham är ännu en spelare som det florerar en massa rykten om. Men managern Paul Jewell tillbakavisar att det ska ha kommit in något bud.

"Vi har mottagit förfrågningar, men det betyder ingenting. Jag kan ringa Barcelona och fråga efter Lionel Messi, men det betyder inte att jag får honom", säger Jewell.

"Connor är lycklig här och så vitt jag vet stannar han hos oss nästa säsong. Det bästa är att vi inte är i behov av att sälja någon av våra spelare."

 

* Alexander Doni, 31, med 200 Serie A-matcher för Roma och 10 landskamper för Brasilien.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer