Liverpool inleder samarbete med Honda

Bild till nyheten Liverpool inleder samarbete med Honda
Honda Motorcycles, det största motorcykel och livsstils företaget i Thailand har idag meddelat att man inleder ett treårigt sponsoravtal med Liverpool FC.

Partnerskapet ska se till att Liverpool hjälper A.P. Honda Co. med deras marknadsföring i Thailand, där Liverpool har flera miljoner av fans.

”Honda Mototcycle är det största motorcykel märket i Thailand och efter att vi har visat starka resultat under året kommer vi nu att lansera en helt ny livsstil avdelning som heter 'Discover Your Fun', sa Mr. Chiaki Kato, president för A.P. Honda Co. Ltd. ”Vi ser fram emot att få dra igång den nya satsningen som kommer att involvera Liverpool FC.”

”De senaste åren har vi sponsrat många olika fotbolls satsningar, där bland Liverpool Fcs Asia Tour 2009 i Thailand och tv-sändningen av Världsmästerskapen 2006 och EM 2008.”

”När vi nu firar A.P. Honda Co. Ltds 25 årsdag kan jag stolt presentera att vi inleder ett Officiellt samarbete med en av världens mest kända klubbar. De har många supportrar i Thailand. Honda Motorcycle kommer att använda laget för att marknadsföra 'Discover Your Fun' över hela Thailand.”

Ian Ayre, Liverpools VD tillade: ”Vi vet med säkerhet att Liverpool FC har en stark skara supportrar i Thailand vilket inte minst visade sig när vi genomförde vår Asia Tour 2009 i landet. Samarbetet med A.P. Honda Co Ltd kommer att göra det möjligt för oss att utvidga vårt antal supportrar i landet på ett roligt och spännande sett genom satsningen på 'Discover Your Fun'. Vi ser fram emot ett lång och framgångsrikt samarbete med ett av Thailands största företag.”

'Discover Your Fun' är en satsningen som A.P. Honda Co. Ltd. Som ska inspirerar folket till att införa mer roliga aktivitet i livet. I satsningen kommer det att inkluderas en rad nya motorcyklar med inriktning på en yngre målgrupp. Som en livsstils satsning kommer A.P. Honda Co. Ltd. Att visa en sida som är baserad på stil, image, personlighet och samhället, A.P. Honda Co. Ltd. Kommer att visa att det rör sig om mer än bara teknologin i motorcyklarna.

Igår besökte Presidenten för A.P. Honda Co. Ltd, Mr Chiaki Kato klubbens träningsanläggning i Melwood och fick en exklusiv rundtur på Anfield. Liverpools lagkapten Steven Gerrard och klubbens ambasadör Ian Rush fanns på plats för att offentliggöra det tre år långa samarbetet.

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer