''De jagas av Liverpool''

Bild till nyheten ''De jagas av Liverpool''
Liverpool går mot en av de mest intressanta somrarna i klubbens historia. Ben Smith, journalist på The Times, förmedlar ett par olika namn som Merseyside-klubben har på önskelistan.
För första gången på väldig länge finns det en klar transferstrategi förberedd.
Ben Smith skriver: ''Liverpool har från vad jag har hört - för första gången på väldigt länge - en klar transferstrategi för kommande sommar.''

Gary Cahill, José Enrique, Ashley Young, Mamadou Sakho och Connor Wickham nämns som intressanta alternativ klubben kan komma till att hämta in.

Supporterklubben ger dig nedan all information om spelarna som jagas av Reds enligt Ben Smiths rapporter.

Gary Cahill
Klubb: Bolton Wanderers
Position: Mittback
Ålder: 25 år
Prislapp (cirka): 10-15 miljoner pund

Kommentar: Lämnade Aston Villa 2008 och har sedan dess utvecklats väldigt mycket. Har den här säsongen varit en av Premier Leagues bättre mittbackar och det är inte så oväntat att flera toppklubbar är ute efter engelsmannen. Skulle lyfta Liverpools försvar till nya höjder med sitt säkra huvudspel och känsliga fötter.

Mamadou Sakho
Klubb: Paris Saint-Germain
Position: Mittback
Ålder: 21 år
Prislapp (cirka): 8-10 miljoner pund

Kommentar: Är en av Frankrikes mest lovande mittbackar och har redan gjort två landskamper för ''Les Bleus''. Har tagit sig upp till PSG:s A-lag via juniorlagen och är med sitt vassa huvudspel ett ständigt hot på fasta situationer.

José Enrique
Klubb: Newcastle
Position: Vänsterback
Ålder: 25 år
Prislapp (cirka): 8-15 miljoner pund

Kommentar: Hade det svårt det första året i England men sedan dess har utvecklingen pekat spikrakt uppåt. Kan vara lite ojämn i sitt spel ibland men har blivit mycket jämnare. Är bland de bästa vänsterbackarna i Premier League och skulle vara ett riktigt lyft för ''The Reds''.

Connor Wickham
Klubb: Ipswich Town
Position: Anfallare
Ålder: 18 år
Prislapp (cirka): 10-15 miljoner pund

Kommentar: Den unge anfallaren, som är Liverpoolsupporter, ses som en av Englands stora anfallslöften. Wickham har allt som en komplett anfallare behöver - targetspelet, snabbhet och målkänslan. 18-åringen skulle troligen få vara backup till Andy Carroll och Luis Suarez.

Ashley Young
Klubb: Aston Villa
Position: Yttermittfälare
Ålder: 25 år
Prislapp (cirka): 20-25 miljoner pund

Kommentar: Young har under en längre period jagats av Manchester United, Manchester City och Tottenham. Engelsmannen är utan tvekan en av de mest spännande och energiska yttrarna i Premier League.

Hans förmåga att springa på kanten, ta sig förbi en motståndare och leverera en fantastisk passning är oöverträddad. Fina prestationer under den gånga säsongen har blivit minst lika bra under den nuvarande. En spelare som Liverpool behöver.

Vad tycker du om spelarna som kopplats samman med Liverpool? Vem skulle du vilja se att klubben köper? Logga in och dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet nedan.
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer