Carra: Det blir en spännande sommar

Bild till nyheten Carra: Det blir en spännande sommar
Vicekaptenen Jamie Carragher, 33, tror att Liverpool Football Club går en spännande sommar till mötes när det gäller jakten på toppspelare. Han hoppas också att Andy Carroll gör sitt första mål mot Manchester City ikväll.

"Jag tror att sommaren kommer att ge oss en bra känsla om vad som är på gång inför nästa säsong. Som spelare måste vi ta vårt ansvar och göra vårt jobb, men vi är också supporters. Vi gillar att se toppspelare skriva på för klubben", säger Jamie till Pree Association. 

Kvällens motståndare, nyrika Manchester City, har som bekant handlat många toppspelare de senaste åren.

"De är med och nosar på Champipons League tack vare det. Jag är ganska säker på att City inte har handlat färdigt och kommer att köpa in ytterligare stora namn i sommar. Men vi möter City bara två gånger per säsong och det är vad vi själva gör som är intressant. Vad City sysslar med är upp till dom."

"Vi måste försöka göra det bra i matcherna mot City, både den här säsongen, nästa säsong och de närmaste åren. Det kommer att bli tufft att besegra ett lag som satsar så enorma summor på nya spelare."

Andy Carroll jagar sitt första mål som Liverpoolspelare och Carragher hoppas att det kommer ikväll mot Manchester City.

"Andy har gjort det mycket bra sedan han kom hit. Nu är han i landslagstruppen och jag tror att han kommer att etblera sig som England no 9 de närmaste tio åren. Vi hoppas att han kommer att göra det genom att spela bra för Liverpool."

"Han befinner sig fortfarande i en fas då han försöker komma sig till rätta med miljöombytet och med att komma i form efter skadan. Jag är säker på att han och Suarez kommer att bilda en oerhört giftig anfallsduo för oss."

"Andy har alla de egenskaper som en toppforward behöver. Jag kan inte ge honom några råd som forward, men om jag på något sätt kan hjälpa honom, i likhet med tränarstaben, managern och de andra spelarna, så kommer jag att göra det."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer