Kvartetten som toppar sommarens önskelista

Bild till nyheten Kvartetten som toppar sommarens önskelista
Enligt de trovärdiga journalisterna Tony Barrett och Oliver Kay (The Times) har Liverpool redan shoppinglistan klar när sommarens transferfönster öppnas på vid gavel:
Ashley Young, Gary Cahill, Charlie Adam och Matt Jarvis.

Reportarna hävdar att Ashley Young (Aston Villa) är förstavalet för Damien Comolli och Kenny Dalglish.

Liverpool försökte köpa loss yttern redan i januari, men Villa hade då fortfarande förhoppningar om att förhandla fram ett nytt kontrakt för den 26-årige landslagsmannen. Avtalet löper ut sommaren 2012 och därmed kommer Villa att tvingas sälja i sommar, om Young fortfarande vill lämna. Manchester United finns också med i bilden, men enligt The Times har Young antytt till några nära vänner att han föredrar en flytt till Anfield oavsett om det blir spel i Europa eller inte.

Mittbacken Gary Cahill, 25, (Bolton), mittfältaren Charlie Adam, 25, (Blackpool) samt succéyttern Matt Jarvis, 24, (Wolverhampton) är andra spelare som Comolli och Dalglish vill se i Liverpooltröjan inför nästa säsong. Den sistnämnde kommer under veckan med all sannolikhet att få debutera i det engelska landslaget efter en imponerande säsong.

Kenny Dalglish är formellt caretaker-manager, men Barrett och Kay tippar att det handlar om en tidsfråga innan han får jobbet permanent. Dalglish ska också ha fört samtal med Comolli och klubbledningen om att laget behöver sommarförstärkningar i form av spelare med erfarenhet från Premier League.

 

* Välkommen till oss i sommar, Ashley!

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer