Skrtel: Han ger mig huvudvärk

Bild till nyheten Skrtel: Han ger mig huvudvärk
Luis Suarez har visat sig kunna ge de andra spelarna huvudvärk på träningen, i alla fall har Skrtel drabbats.

Försvararen sa till LFC Weekly att det inte bara är motståndarna som måste strida för att stoppa nyförvärvet från Januari.

”Försöker du komma närma honom på träningen så vänder han bort dig, ger du honom lite utrymme så vänder han fortfarande bort dig,” sa Slovaken som just nu är iväg med landslaget som ska möta Andorra och Danmark.

”Luis är den av de där spelarna som man aldrig vet vad han kommer att göra, även om han är väldigt konsekvent i sitt agerande, han är oerhört oförutsägbar.

”Och med det sagt så tror jag att han kommer att bli en mycket viktig tillgång för Liverpool och en spelare som fansen kommer att älska.

”Han kan förändra en match helt på egen hand, och skapa något vara på planen han än är. Som försvarare måste du följa honom varje sekund av matchen.”

Suarez har gjort två mål och levererat tre assister på 396 minuter av spel sedan det att han debuterade för klubben.

I Söndagens match på Stadium of Light där Liverpool vann med 2-0, fick vi för första gången se samarbetet mellan Suarez och Andy Carroll, och det gav hoppas om något lovande.

Skrtel sa även: ”De är båda fantastiska spelare och helt annorlunda. Vi måste vara mycket nöjda med variationen som vi har nu.

”Andy är en stor kille; han är stark och spelare utan rädsla, jag måste erkänna att när jag spelade mot honom när han var i Newcastle, så var det den jobbigaste arbetsdagen i mitt liv.

”Det var verkligen inte lätt. Jag har inte sett många spelare i hans ålder som besitter den styrkan och förmågan.

”Han kommer att skrämma alla försvarare som han möter.”

Källa: Lfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer