Torres försvarar övergången till Chelsea

Bild till nyheten Torres försvarar övergången till Chelsea
Fernando Torres lämnade Liverpool för London och Chelsea under januaris transferfönster. Spanjoren försvarar nu övergången och menar att det var rätt val att gå till ligafyran.

- Jag vet att jag var en idol för Liverpoolsupportrarna, men det var inte detsamma längre. Det var kaos i samband med försäljningen av klubben.

- Det var massa snack om möjliga prospekter. Situationen påminner mig lite om Atletico Madrid, en klubb med stor historia och visioner, men utan pengar. Liverpool behöver tid men det har inte jag.

- Folk är inte ärliga i fotbollsvärlden. Du kan inte tala sanning eller vara ärlig mot människor, det är en industri där ingen är någons vän.

- Chelsea har bevisat att de har toppspelare på alla positioner, och de kommer alltid bidra med konkurrens oavsett vad som sker, med en ägare som vill investera när det är nödvändigt.

- Jag förväntade inte mig att det skulle bli lätt att byta klubb. Det är det aldrig. Det var samma när jag skrev på för Liverpool och lämnade Atletico. Det tar ett par månader att vänja sig med något nytt, och det är svårt mitt under säsongen.

- Jag förväntade mig att mina nya lagkamrater skulle vara mer tillbakadragna i en trupp fullt med stjärnor. Förhållandena är mer personliga här i Liverpool, och spelare talar mer med varandra.

- Allt var mycket mer seriöst i Liverpool. I Chelsea måste du inte bevisa att du är professionell - man förväntar sig det, avslutade FT.

Källor: Marca & Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer