Aldo: Han påminner mig om Keegan

Bild till nyheten Aldo: Han påminner mig om Keegan
John Aldridge, 52, har uttalat sig om sin beundran för Luis Suarez och medger att uruguayanen får honom att påminnas om en före detta nummer sju som spelade på Anfield under 70-talet.

Aldo tror att den före detta Ajax-spelaren kommer bli en hjälte på the Kop och säger att han redan gjort stora framsteg mot att uppnå det med sin dynamiska display efter söndagens 3-1 seger över Manchester United. Suarez låg bakom samtliga tre mål och röstades fram till matchens bästa spelare.

- Jag är villig att ge Luis Suarez en stor komplimang - och efter söndagens insats förtjänar han det.

- På det sättet som sydamerikanen spelar fotboll får mig att påminnas om första gången jag såg Kevin Keegan i en röd tröja under 1970-talet.

- Han påminner mig om Keegan med sin balans och takt men har också inslag av Kenny Dalglish på sättet han backar in med ryggen mot försvarare.

- Att tro att en spelare kan visa delar av dessa två legender är otroligt spännande. Han har kommit till rätta inom engelsk fotboll mycket snabbt, vilket inte är så vanligt.

- Uruguayanen sprang sönder deras lag, han var enorm och de kunde inte hantera honom.

Liverpools före detta nummer åtta tror att Dalglish's mannar kan ta med sig enormt mycket självförtroende från matchen mot United och avsluta säsongen starkt.

- Söndag var en stor dag för alla. Du vill inte drömma dig iväg när du vinner matcher som denna, men tyvärr kommer de inte lika ofta sätt till siffrorna och det är ett tecken av tiden.

- Vi besegrade dem övertygande som vi gjort en del matcher. Deras tröstmål genom Javier Hernandez var ganska sårande från en defensiv synvinkel.

- Defensivt spelade vi rikigt bra trots ett byte när Fabio Aurelio klev av planen skadad tidigt i matchen. Jag tyckte synd om Fabio eftersom han har haft skadeproblem genom hela sin karriär i Liverpool.

- Men fyrbackslinjen gjorde alla som de skulle. Vi använde oss av deras svagheter i backlinjen med Ferdinand och Vidic skadade.

- På sättet Suarez gjorde det första målet var superb. Det var en fenomenal bit av skicklighet på en sådan liten yta. Även om bollen trots allt såg ut att gå i mål var Dirk Kuyt tvungen att peta in den eftersom det var ett så stort tillfälle.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer