Luis Suarez: Det här är bara början

Bild till nyheten Luis Suarez: Det här är bara början
Luis Suarez har imponerat på alla under sina inledande matcher i Liverpooltröjan.
Den 24-årige uruguayanen lovar nu att fansen kan vänta sig ännu mer från honom så fort han blir riktigt varm i kläderna.

Suarez kommer bara att spela max två matcher till för Liverpool den närmaste månaden, på grund av att The Reds är utslagna i FA-cupen samt att Luis själv är cuptied när det gäller Europa Leauge.

"Det är inte så enkelt att spela en vecka och sedan få vänta ett par veckor på nästa chans. Då blir det svårt att hitta den där riktiga formen", säger Suarez till Liverpool Daily Post.

"Men jag tränar på väldigt bra just nu, så när chansen uppdagar sig så ska jag se till att vara redo."

"Jag tror att det dröjer ett tag t innan fansen får se mitt riktiga jag. Det är också mitt mål, att alltid ge mitt yttersta för fansen. Men allt fokuserar inte kring mig, utan det viktiga var att vi slog Manchester United och tog tre poäng i söndags. Nu måste vi upprepa bedriften borta mot Sunderland."

"Jag är väldigt glad för segern och jag är också nöjd med min egen insats. Hela laget spelade riktigt bra."

Att Dirk Kuyt "stal" det 1-0-målet efter den fantastiska slalomåkningen mellan United-backarna bryr han sig inte om.

"Jag har snackat med Kuyt om det och vi är båda överens om att det är oviktigt vem som gjorde det. Huvudsaken var att bollen gick in. Dirk vet var han ska vara, på rätt plats i rätt tid. Det är kanske anfallarens viktigaste kvalitet. Och det bevisade han verkligen mot Manchester United."
 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer