Ordföranden: Stor seger, viktig seger...

Bild till nyheten Ordföranden: Stor seger, viktig seger...
OK, kan man säga att en seger är viktig när vi ligger och slåss om enbart räddad heder och en WEL-plats? Ja!

OK! Om vi på detta sätt lägger krokben för manyoo i deras försök att vinna sin 19:e ligaseger - fine! - men det är inte det jag anser vara det viktigaste med denna seger...

Det viktigaste med denna seger är hur den skapades!

Vi spelade totalt ut Fergies grabbar i första halvlek och (visst!) de hade en period i andra halvlek som såg OK ut men jag var trots detta aldrig orolig (trots Berbatovs stolpskott!).

Kuijt gjorde ett hattrick, mot Man U, och det var kul att se vår Duracellkanin få göra det men Suarez stod för matchens prestation. Att så totalt göra bort ett helt försvar på en så liten yta visar extrem teknik och extremt självförtroende. Han var bra under hela matchen.

När vi - bl a Micke O, Lange Sr, undertecknad och Roger - satt på The Dub med en Guinness i går tror jag alla vi såg vad som kan bli riktigt lovande med några förstärkningar nästa säsong.

Vi har vunnit flera viktiga segrar under KK men detta var en seger som visade vägen. Under långa perioder visade vi upp riktigt bra one touch football, och med lite krydda av individuell teknik, kämpaglöd och tyngd såg det riktigt bra ut.

Några av Uniteds fans har redan skyllt på avsaknaden av försvarare, men vaddå... Har de inte bredare trupp är det inte vårt problem. Vi krossade dem och 4-0 hade varit mer rättvist än resultatet vi nu fick!