Juniorerna vände och vann mot Blackburn

Bild till nyheten Juniorerna vände och vann mot Blackburn
Liverpools juniorlag fortsätter att imponera. På lördagen tog man sin nionde raka seger mot Blackburn när Rodolfo Borrells manskap vände ett 0-1 underläge till 5-1.
Raheem Sterling, Conor Coady, Adam Morgan (2) och Krisztian Adorjan målskyttar.

Det råder inga tvivel om att Liverpools juniorlag är heta för tillfället. Inför dagens ligamöte med Blackburn Rovers på akademin ute i Kirkby hade man åtta raka vinster och efter 5-1 i dag fortsätter den positiva trenden.

Blackburn tog ledningen efter 35 minuters spel men strax före pausvilan fann Adam Morgan nätmaskorna för Liverpool.
Raheem Sterling och hans lagkamrater höjde sig rejält till den andra halvleken och nämnda Sterling satte ledningsmålet. Adam Morgan utökade ledningen strax därefter och gjorde därmed sitt andra mål för dagen.

Conor Coady, lagkapten, och till likaså uttagen i a-lagstruppen under resan till Prag för några veckor sedan, tog hand om en straffspark som domaren tilldelat Liverpool efter att Krisztian Adorjan gått omkull i Rovers straffområde. Coady kunde utan minsta problem sätta 4-1 för Pool.

Krisztian Adorjan avslutade målkalaset med ett fint avslut.

Patrik Poor och Craig Roddan var tillbaka efter att ha missat lagets två senaste matcher med skadeproblem.

Toni Silva sägs vara småskadad och vilade därav i dagens match. Silva kommer troligen vara tillgänglig för spel i kvartsfinalen mot Manchester United i FA Youth Cup nästa helg.

Liverpools startelva: Belford, Poor, Smith, Sama, Regan, Roddan, Coady, Sterling, Adorjan, Mukendi, Morgan (Walsh).

* Rodolfo Borrell fortsätter att göra ett bra jobb på akademin.