Spanjorer bakom reservernas seger

Bild till nyheten Spanjorer bakom reservernas seger
Spanjorerna Suso och Pacheco gjorde var sitt mål när Liverpools reserver besegrade Blackburn på Prenton Park med 2-0.

Liverpool dominerade första halvlek på den eländiga gräsmattan i Preston, men trots flera chanser var det bara 17-årige Jesus Fernandez - Suso - som lyckades hitta rätt i den 26:e minuten efter ett snyggt anfall som regisserades av Spearing och Bruna,

I andra halvlek lyfte gästernas spelet och hade ett par fina kvitteringschanser, men i 83:e minuten avgjorde Dani Pacheco matchen sedan Liverpool bitit sig fast i anfall efter en dubbelhörna. Pacheco fintade bort två försvarare och sköt snyggt och snabbt med vänster i målvaktens vänsta hörn.

I slutminuterna hade Tom Ince ett par feta chanser och även Pacheco var nära att göra sitt andra mål för kvällen.

Skön och rättvis seger som innebär att Liverpool toppar Barclay Premier Reserve Leauge North.

Man of the Match enligt David Fairclough på Liverpoolfc.tv: Jay Spearing.

Undertecknad är som alltid svag för Susos passningsspel och blick. Även Tom Ince och Pacheco visade stundtals upp sina kvaliteter. 17-årige kaptenen Andre Wisdom var säkerheten själv. Styrde, ställde och snackade i försvarslinjen.

Liverpool: Gulacsi-Flanagan, Wisdom, Mendy, Irwin (Cooper 65)-Spearing (Thomas 70), Pacheco-Bruna, Suso, Ince-Saric.

Reserver: Stephens, Roberts, Sokolic