Aldridge: Stor skillnad på Luis och vår förre anfallare

Bild till nyheten Aldridge: Stor skillnad på Luis och vår förre anfallare
Föredetta Liverpoolanfallaren John Aldridge hyllar Luis Suarez som gjorde debut hemma mot Wigan i helgen.
Han berömmer anfallarens attityd och säger att skillnaden mellan honom om många av Liverpools tidigare anfallaren är stor.
Så här skrev han i sin kolumn i Liverpool Echo:

”Suarez ser ut som en typisk Liverpool spelare. Han stod för en mycket bra insats i söndags. Han hade sex stycken bra avslut på mål. Jag vet inte om han har studerat Dirk Kuyt, men han visade upp samma mentalitet och gav allt i den röda tröjan. Precis som holländaren gillar han att försöka låsa fast motståndaren när de har bollen, försvara från kanten. Jämför med vad vi såg av FT (jag använder dessa initialer istället för hans fulla namn numera) är deras attityd väldigt olika. Att se Suarez så engagerad och motiverad nu i helgen var en upplevelse.”

Aldridge kan knappt bärga sig inför det att Andy Carroll ska få göra debut, han tror att anfallsparet Suarez/Carroll kan bli mycket intressant.

”Andy Carroll har fortfarande ett par veckor kvar innan han kan debutera för Liverpool. Men jag kan knappt vänta tills det att jag får se honom och Suarez tillsammans i anfallet mot slutet av säsongen. Där finns en otrolig potential, med närvaron och styrka i luften från Carroll och farten från Suarez... för att nämna något. När vi får in bollarna från kanten mot Suarez och Carroll, det kommer att ge Liverpool en helt ny dimension.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer