Carra: Ge jobbet till Kenny!

Bild till nyheten Carra: Ge jobbet till Kenny!
Vicekaptenen Jamie Carragher tycker att Liverpools nya ägare kan sluta att leta och ge managerjobbet permanent till Kenny Dalglish, som fyller 60 år den 4 mars.

Liverpool har vunnit fyra raka matcher och 1-0-segern mot Chelsea igår förde laget till en sjätteplats med sex poäng upp till Chelsea. Något som kändes helt orealistiskt för bara några veckor sedan under Roy Hodgson.

Liverpool's Jamie Carragher wants Kenny Dalglish to become permanent manager at Anfield* Sammy, Steve & the king himself.

King Kenny är utsedd till caretaker manager resten av säsongen, men Jamie Carragher ser gärna att Dalglish får uppdraget permanent.

"Jag vill inte vara nedlåtande mot Roy Hodgson, han är en bra manager och en bra person. Men saker och ting har förbättrats sedan Kenny tog över. Hans blotta närvaro har lyft hela klubben, spelare, fans och anställda. Han har framför allt fått oss spelare att tro på oss själva."

"Men beslutet är inte vårt, utan ägarnas. Kenny är en hjälte för alla i truppen, speciellt för mig och Stevie. Och resultaten på senare tid har varit helt fantastiska."

"Om du frågar mig så skulle jag älska att ha honom som manager i framtiden".

Även Steven Gerrard har tidigare uttalat sig om att han ska göra allt som står i sin makt för att laget ska spela bra, vinna matcher så att King Kenny får stanna mycket längre än säsongen ut.

I klartext: Give the job to Kenny!

Källa: Daily Telegraph

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer