Dalglish närmare att bli permanent manager

Bild till nyheten Dalglish närmare att bli permanent manager
Kenny Dalglish kommer att närmare att bli permanent manager för Liverpool FC efter att ha imponerat på styrelsen.

Sedan Kenny fick uppdraget att vara tillfällig manager för laget i början av föra månaden, har hans imponerande resultat och framgång på Anfield fått ägaren John W Henry att börja överväga att ge honom tjänsten permanent.

Dalglish har imponerat på Liverpools styrelse efter det att han har lyckats vända den negativa trenden uppåt, inte minst efter en storartad insats på transfermarknaden, utan även att spelet på plan har förbättrats avsevärt.

Källor inom Liverpool har avslöjat för Sportsmail att stämningen runt träningsanläggningen är mycket mer avslappnad nu än vad den var under tidigare managern Roy Hodgsons tid. Dalglish har spelarnas fulla förtroende i omklädningsrummet, och även ett stort inflytande internationellt.

Dalglish har hyllats över sin roll i värvningen utav anfallaren Luis Suarez som kom från Ajax för £22.8m, efter det att han personligen scoutat den uruguayanska stjärnan tidigare i våras. Dalglish hade även en avgörande roll i värvningen av en av Englands mest värdefulla spelare, Andy Carroll.

Suarez målade direkt i debuten, när han kom in från bänken i matchen mot Stoke i Onsdags och satte 2-0 målet – vilket innebar klubben tredje raka seger i Barclays Premier League under Dalglishs ledning – och det kan ju inte bli sämre när väl Carroll har återhämtat sig från sin lårskada och får göra debut.

Dalglish som har en legends status på Anfield säkrade omedelbart spelarnas respekt, har imponerat på spelarna med sitt goda uppförande och sin humor sedan han tog över, och hjälpt spelarna återfå självförtroendet och tron på klubben efter Hodgsons sex månaders långa styre.

Som ett resultat av detta åker Liverpool på söndag till London för att ta sig an Chelsea med nytänd glöd i ögonen.

Källa: Daily Mail

Vad tycker ni, ska Dalglish bli den som leder laget även efter säsongen?

    Stöd våra sponsorer