Sky Sports: Benitez har fått sparken från Inter

Bild till nyheten Sky Sports: Benitez har fått sparken från Inter
Sky Sports News basunerar ut nyheten att Rafael Benitez har fått sparken som manager i Inter Milan. Den tidigare managern är tillbaka på Merseyside bara ett drygt halvår efter att han lämnade klubben och enligt SSN:s källor funderar han till och med på att skriva in sina döttrar på skolan i Wirral igen.

Rafa har rest tillbaka till Liverpool för att fira jul med familjen i det hus som han alltjämnt har kvar i Wirral. I stället för att kommentera nyheten om att han ska ha fått sparken serverade han tidigare i dag te till Sky Spors fotograf som spanade vid hans hus.

Sky Sports News är säkra på att Benitez inte har lämnat Inter frivilligt och hävdar att han har fått sparken.

Även den spanske journalisten Guillem Balague skriver att Rafa är på väg bort från Inter och att Benitez ska vara oerhört frustrerad över att hans roll enbart är begränsad till tränarskap och att han har haft lite att påverka när det gäller transfers. Bland annat ska han ha önskat sig Javier Mascherano, Dirk Kuyt och Lucas Leiva men fått nobben.

Balague skriver också att Premier League skulle passa Benitez allra bäst när han nu måste börja söka sig om efter en ny arbetsgivare.

Interbossen Massimo Moratti säger dock i en kommentar på Inters officiella hemsida att Rafa Benitez fortfarande är manager.

"Ja, det är han. För ögonblicket är han Inters tränare, om jag inte tar fel".

Det förväntas att nyheten kommer att offentliggöras från Inter-håll inom det närmaste dygnet.


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer