Liverpool FC- FC Utrecht 0-0 (0-0)

Bild till nyheten Liverpool FC- FC Utrecht 0-0 (0-0)
Slutresultatet i matchen speglar matchbilden och ett rättvist resultat får man säga att det var. Inget av lagen var någon särskild matchvinnare och det skapades väldigt få målchanser matchen igenom.

Att matchen bestod av en massa målchanser kan man inte påstå vilket är ganska konstigt då majoriteten av matchen bestod av ”hawaiispel” med mycket fel pass och mycket långbollar som motståndarens backlinjen snabbt plockade upp.

Det var roligt att se de unga spelarna stå upp så mycket som de gjorde. Tyvärr fick inte Eccleston särskilt mycket utrymme för att visa vad han är kapabell till då bollen inte landade särskilt ofta hos anfallarna. Kelly, Shelvey och Wilson visade upp stor säkerhet i sitt spel och kan mycket väl bli stommen i det framtiden Liverpool.

Resultatet blev 0-0 och det talar även om hur matchbilden var, en mycket jämn match där inget av lagen stack ut och billinnehavet slutade på ungefär samma procent lagen emellan.

De andra spelarna som var tvungna att visa upp sig inför tränaren var tex Cole, Aurelio och Jovanovic gjorde en bra match där Aurelio var det stora utropstecknet. Cole har fortfarande en bit kvar till sin fulla potential och Jovanovic visade upp en stark kämparglöd som är serbens största signum.

Med tanke på vad matchen betydde för de båda lagen så är resultatet förståligt och för Liverpools del så landade man på en ensam plats som gruppsegrare i Grupp K i Europa League.

Nästa match är på lördag och då är det Fulham som gästar Anfield i Premier League.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer