Ordföranden: Frånvaro ger mervärde

Bild till nyheten Ordföranden: Frånvaro ger mervärde
Jag kanske upprepar mig lite men jag gillar verkligen att så många av våra mindre kända namn stiger fram i "giganternas skugga" samtidigt som jag visserligen gillar tanken på att storstjärnor skall komma hit...

OK, jag skall inte nämna några namn men jag kommer att nämna några som försöker ta chanserna de får när de nu får dem.

David Ngog kanske aldrig kommer att bli den superstjärna vi hoppades på, men det finns alla chanser i världen att han blir en habil forward som kommer att producera sin "fair share" av mål. Den unge fransmannen är nu vår bäste målskytt - all competitions.

Ryan Babel blir jag som sagt var aldrig klok på... Det finns SÅÅÅÅ mycket talang i holländaren men som jag nämnde senast verkar han behöva leva under bilan för att producera.

Båda ovan nämnda tycker jag gjorde bra ifrån sig mot Villa med varsitt mål.

Lucas Leiva är ju fortfarande bara 23 - fyller 24 i januari - men visar i rätt omgivning upp bättre och bättre spel även om han heller knappeligen kommer att bli en superstjärna. Jag kanske inte alltid tycker att han är klockren, men han är en spelare som alltid kämpar.

Kelly, Wilson och Shelvey fick ju begränsad eller ingen speltid mot Villa, men här tror jag faktiskt att vi har spelare som kommer att vara stående inslag i Liverpool under ett decennium framåt. Kanske inte denna säsong, men en eller två av dem kommer att få en rejäl dos matcher redan nästa säsong, det är jag övertygad om.

Det är ju Silly Season inför januarifönstret just nu - något som ni kanske uppmärksammar via vår allt snabbare malande ryktenskvarn, aka Rumour Mill - men många känns ganska avslagna.

Ronaldinho känns både over the top och fel för Liverpool oavsett vilken hans högsta nivå är... Och Suarez är jag inte het på. Det är bara en känsla... Killen har gjort många mål i holländska ligan men då satsar jag hellre på Llorente.

Diskussionen känns ju lite som att den bygger på att inga av våra andra forwards passar tillsammans med vårt förstealternativ samtidigt som de är för veka för att hantera forwardsvikten på egen hand.

Det är mycket spekulationer men jag gillar som sagt var att våra uppkomlingar får en hel del speltid på frånvarande spelares bekostnad.

Bättre med en färdig produkt - kanske?

Bättre för uppkomlingarnas självförtroende och utveckling - inte nödvändigtvis!

You'll Never Walk Alone! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer