Roy: Jag vill behålla hela truppen i januari

Bild till nyheten Roy: Jag vill behålla hela truppen i januari
Roy Hodgson uttalade sig på fredagens presskonferens att han är nöjd med sin nuvarande trupp och vill behålla den intakt då januarifönstret öppnas. Men han medger också att han inte skulle ha något emot att förstärka truppen med en eller två spelare.

"I grund och botten vet jag vilket mitt bästa lag är. Och det bästa laget är fler än 11 spelare", kommenterade Roy.

"Jag har en väldigt klar bild över vad vi behöver göra och truppen blir bara starkare och starkare hela tiden. Truppen är förmodligen starkare än jag trodde under vissa perioder i början av hösten då vi förlorade matcher".

 

"Förhoppningsvis behöver vi inte förändra alltför mycket i januari. Jag vill helst behålla dessa spelare friska och kanske förstärka med en eller två spelare".

"Jag har ett stort förtroende för truppen nu, eftersom vi under de senaste två-tre veckorna har preseterat några riktigt bra matcher".

Hodgson och hans scouting team har setts på otaliga arenor under den senaste tiden.

"Jag vet inte vad som kommer att hända under transferfönstret. Vi jobbar hårt, bevakar många matcher och tittar på många spelare. Vi försöker inskaffa så mycket information som möjligt."

"Jag vet inte idagsläget hur mycket pengar det finns till att förstärka truppen i januari och vi vet inte heller vilka spelare som är tillgängliga och vilka som kan köpas loss. Vi kan inte heller bara köpa för köpandets skull".

"Just nu är jag mest intresserad av att få behålla den här truppen till slutet av säsongen och jag har inga ambitioner att skicka iväg någon. Å andra sidan kan jag inte garantera att inget händer. Om så sker, så måste vi hitta ersättare".

Roy Hodgson bedyrade också att Dani Pacheco fortfarande ingår i hans framtidsplaner och att det är fullt troligt att den lille spanjoren får chansen mot Steau Bucharest nästa vecka.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer