B&D-Turen fortsätter...

Bild till nyheten B&D-Turen fortsätter...
Som jag skrev häromsistens så är det lite av en berg- & dalbana att kolla på Liverpool - och har så varit ett tag - och i veckan har den fortsatt.

Efter Chelsea - framförallt första halvan - tänkte jag att nu har det vänt ordentligt.

Jag kollade på schemat och såg 4-6 poäng av de kommande två matcherna och tänkte att en trea mot Hammers inte heller verkade otroligt. Vi skulle alltså klättra ordentligt.

Wigan - svårspelade av tradition - gav en pinne men Stoke var ju tre säkra (eller så säkra som tre poäng kan vara) men... Ack Nej!

Utan att försöka ta ifrån Stokes fans någon som helst glädje så var insatsen mot dem en av de svagaste jag någonsin sett ett lag från The Reds spela med vad som skall vara mer eller mindre ordinarie lag.

Så, ja, berg- & dalbanefärden fortsatte. Upp för backen, över krönet och en kortare paus innan suget i magen kom när hela kroppen komprimerades i svackan innan vagnen vi kallar Liverpool Football Club slängde sig uppför nästa backe...

Jag måste säga... Efter Gerrards skada för England - där vi fick 5,5 mille för "besväret" - så kliade jag mig i huvudet och tänkte på mittfältet.

Tre ganska klara poäng för vårt kära Liverpool och jag är lite irriterad för jag anser att vi VERKLIGEN borde haft häng på fjärdeplatsen efter de här senaste tre omgångarna. Vi har ju fortfarande ett mer gynnsamt läge än för bara några omgångar sedan men det känns både onödigt och frustrerande att vi inte tagit chanserna vi fått för att klättra än högre.

Det sagt: Cudos till mittfältet och övriga laget som lyfte sig i Gerrards frånvaro.

Jaja, resan går vidare.

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer