Skrtel: Jag vill ta efter Soto

Bild till nyheten Skrtel: Jag vill ta efter Soto
Martin Skrtel vill gärna lära sig av Sotirios Kyrgiakos när det gäller att göra mål.

26-åringen anser att hans kollega i försvaret är den bästa huvudspelaren på Anfield – kanske även i hela Premier League. Och han hoppas att Kyrgiakos skicklighet i motståndarnas straffområde kommer att smitta av sig.

”Jag tycker att han är farlig i alla fasta situationer, alla hörnor och frisparkar. Jag tycker att han är överlägset bäst i vår klubb i luften och kanske i Premier League. Han har visat att han är en bra spelare och att han kan göra många mål för Liverpool.”

”Jag försöker också göra det men det är inte lätt eftersom motståndarna alltid försöker hålla ett öga på mittbackarna. Jag har haft otur men jag ska försöka bli bättre och farligare.”

Under Skrtels tre år på Anfield har han bara gjort ett mål och det kom förra året mot Manchester City. Han är mer produktiv för Slovakien där han har gjort fem mål på 47 matcher.

”Jag vet inte varför det är så”, tillade han. ”Det är en fråga jag ställt mig själv och jag ska försöka göra något åt det. Jag försöker bli bättre på det.”

Skrtel medger också att hans flickvän fortfarande tycker att det är svårt att se skillnad på honom och alla de andra skalliga spelarna i Liverpool när de spelar match.

Han förklarade: ”Det var lustigt. Den första matchen vi spelade med Paul Konchesky och när den var slut och jag kom hem sa hon ’Jag kan inte se skillnaden mellan er på TV’.”

”Det är en lustig situation eftersom vi har många skalliga spelare och sedan rakade Raul Meireles sitt huvud efter att han kom hit.”

”Men det är inget vi har gjort i samförstånd!”

Källa: Liverpoolfc.tv

 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer