Pulis överväger byten

Bild till nyheten Pulis överväger byten
Stoke Citys manager Tony Pulis säger att han överväger att rotera lite i sin trupp inför kvällens möte med Liverpool FC.

Stoke tog tre viktiga poäng i tisdags när de hemma på Brittania Stadium besegrade Birmingham med 3-2. Manager Tony Pulis erkänner dock att segern tog ordenligt på krafterna för hans spelare och att han inför matchen mot Liverpool funderar på att rotera lite i truppen för att ha elva heltaggade spelare på plan vid avspark.
“Det var en stor lättnadskänsla vi fick efter segern i tisdags och det var klart att några av killarna kände av det både fysiskt och psykiskt.
“Det var stor press på dem, men jag tycker att vi spelade exceptionellt bra i nästan hela matchen, bortsett från en 15-minutersperiod.
“Jag har lite tid att bestämma mig, men jag funderar på att göra några förändringar för att pigga upp laget lite för de alternativen finns.”
Tony Pulis fanns på plats på DW Stadium i onsdags när Liverpool och Wigan spelade 1-1. Pulis menar att Liverpool startade bra men sedan bjöd in Wigan i matchen.
“Liverpool var exceptionella i första halvlek och Steven Gerrard hade ett riktigt bra läge att göra 2-0. Hade han gjort det hade matchen varit avgjord.
“Men de tog bort foten från gaspedalen efter att ha dominerat i början, Wigan kunde faktiskt ha vunnit efter att de hade reducerat i andra halvlek.”
Pulis är medveten om att det är en Fernando Torres på väg mot storformen som kommer till Brittania Stadium på lördagskvällen men den kepsbärande managern väljer istället att hylla en annan Liverpoolspelare.
“Jamie (Carragher) har varit en hjälte i det dolda i över ett decennium nu.
“Han är en dröm att arbeta med, en riktig ledare vars hängivelse och attityd mot laget är av högsta klass. Jag skulle inte bli förvånad om han en dag var manager i Liverpool. Han har alla de rätta kvalitéerna.
“Folk talar om Gerrard och Torres, en de har många fler spelare av hög kvalité och därför behöver vi vara på toppen av vår förmåga om vi ska få något med oss från en otroligt tuff match mot en motståndare som börjar hitta till sin sanna form.”
Källa: stokecityfc.com