Stevie: Mitt fel att vi inte vann

Bild till nyheten Stevie: Mitt fel att vi inte vann
Steven Gerrard ger sig själv skulden för att Liverpool inte knep alla tre poängen mot Wigan.

Kaptenen var förmodligen Liverpools bäste spelare i går och det syns lång väg att formen är på uppåtgående. Men Stevie tar ändå på sig skulden för poängtappet mot Wigan.

Han försökte att spela vägg med Paul Konchesky, men passningen genomskådades och direkt efter kunde Wigan kontra och kvittera.

I matchens slutskede blev Stevie dessutom frispelad av Maxi Rodriguez och kom fri och sköt i ribbans underkant.

"Jag försökte spela vägg med Paul, men misslyckades och det blev ett mål bakåt. Det måste du ta ansvar över", säger kaptenen till Liverpool Echo.

"Jag borde också ha avgjort matchen när jag kom fri. Kanske träffade jag för bra med skottet? Jag förväntade mig mål där. Eftersom vi inte tog hem segern så känns det som att jag bär skulden för det".

Trots resultatet får man inte glömma att Liverpool har spelat fem raka utan förlust.

"Jag tror att all den energi och intensitet vi lade ner mot Chelsea tog sitt pris. Det är inte ovanligt att det blir en reaktion när du spelar en ny match bara 72 timmar efter en toppmatch".

"Bortsett från det är jag nöjd med min fom. Men efter segern mot Chelsea och efter att ha tagit ledningen mot Wigan så förstår jag om folk är besvikna att vi tappar spelet som vi gjorde mot Wigan".

"Men vi är alltjämnt obesegrade i fem matcher och Fernando gjorde mål igen. Det är väldigt positivt och något som vi tar med oss inför fortsättningen".

"Det kommer att bli oerhört svårt att åka till Stoke och vinna på lördag, men vi ska fightas hela matchen igenom och hålla ihop. Om vi kan vinna så vore det suveränt. Vi ska i alla fall se till att vara redo för uppgiften".
 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer