Reserverna kryssade mot Leeds

Bild till nyheten Reserverna kryssade mot Leeds
Ett mycket ung reservlag låg under med 0-2 i paus mot Leeds i en träningsmatch på The Academy i Kirkby. Men två mål av David Amoo och Adam Morgan i andra halvlek räddade oavgjort - 2-2.

John McMahon ställde upp med många ungtuppar i träningsmatchen mot Leeds, där bland annat juniorernas mittback Stephen Sama fick chansen från start. Roy Hodgson hade flyttat fram presskonferensen inför Wigan med 45 minuter för att kunna se matchen. Även sportdirektören Damien Comolli var på plats.

Det oavgjorda resultatet var helt rättvist. Leeds ägde första, Liverpool andra.

Liverpool B: Dean Bouzanis; Emmanuel Mendy, Stephen Sama (John Flanagan 46), Matty Regan (Matthew McGiveron 46), Jack Robinson; Toni Silva (Nicolaj Kohlert 46), Steve Irwin, Conor Coady (Craig Roddan 46), Gerardo Bruna (Adam Morgan 30); Suso; David Amoo.

Reservernas nästa seriematch mot Blackpool tisdag 16 novemberhar flyttats från Prenton Park till akademin i Kirkby. Kick off är redan kl 13.