Vi tar Chelsea!!!

Bild till nyheten Vi tar Chelsea!!!
Kanske är det optimistiskt i vissas ögon att rakt ut säga att Chelsea skall besegras - men känslan finns där.

Vad skall man säga?

Kalla det optimistiskt!

Kalla det orealistiskt!

Kalla det önsketänkande!

Kalla det vad ni vill... Liverpool har gått igenom ett stålbad och först nu börjar vi ta oss ur det.

Jag har sagt det förut men efter (känns det som) år av problem med ägare, spekulationer om vår spelartrupp, om våra stjärnor, kritik mot managers och ifrågasättanden av policies and procedures kan ingen säga att Liverpool under Roy Hodgson haft en lätt väg att vandra.

Vi ligger just nu på en blygsam 16:e plats och inte ens den mest negativa Liverpoolsupporter - eller skadeglada manyoo-diton - hade nog tippat detta?

Vinner vi med bara 1-0 mot Chelsea ligger vi dock 8:a och faktiskt inte många poäng alls i från Champions League-plats oavsett hur de övriga söndagsmatcherna slutar.

Liverpool har fått kämpa och har nu tre raka (om än ej av bländande spel präglade) vinster. Men som jag skrev sist behöver vi alla segrar vi kan få - oavsett hur de ser ut.

Jag tycker vi ser ut att vara på uppgång och att Chelsea sliter lite mer för vinsterna nu men, ja, visst blir det tufft.

Bara det att vi fått slita så hårt tror jag kan gynna oss. Ett lag som glider på en räkmacka kan lätt tappa fokus medan ett som slitit arslet av sig knappast kan unna sig detta.

Jag tror alltså på seger. Att ett vad med en kompis som är Chelskisupporter hänger på gär'sgår'n är bara ytterligare krydda.

Krossa Chelsea!

You'll Never Walk Alone! 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer