EL-kollen: Zlatan sänkte Napoli

Bild till nyheten EL-kollen: Zlatan sänkte Napoli
Napoli var det enda laget som inte lyckades knipa tre poäng i helgens omgångar för de respektive motståndarna i Europa League-gruppspelet.

Napoli tog emot AC Milan på ett kokande Stadio San Paolo i ett av de mest klassiska mötena inom italiensk fotboll i går.

Milan spenderade som de flesta säkert känner till stora summor på nyförvärv under sommarens transferfönster.

Efter 22 minuters spel hade ett av nyförvärven, Robinho, gett Massimiliano Allegris mannar ledningen.

Michele Pazienza såg rött i den första halvlekens sista spark. Milans andra nyförvärv Zlatan Ibrahimovic utökade ACMs ledning till 2-0 med ungefär 20 minuter kvar. Zlatan nickade läckert in bollen efter ett fint inlägg av Massimo Oddo.

Ezequiel Lavezzi visade upp fotbollskonst på högsta nivå när han reducerade för Napolitanarna.

Lavezzi tog sig in i Milans straffområde och kunde liggandes chippa in bollen via ribban. Förlusten innebar att Napoli tappade viktiga poäng i toppen. ''Partenopei'' trillade ned från placering fyra till sex - sju poäng efter ligaledande Lazio.

Det gick desto bättre för Utrecht som mötte Vitesse Arnhem på borta gräs. Rajkovic satte Utrecht i
förarsätet med sitt självmål tre minuter in.

Gästerna fortsatte att dominera och efter 57 minuter skrevs siffrorna till fyra mål mot noll. Vitesse lyckades sätta ett mål i slutet men Utrecht åkte hem med vinsten.

Utrecht hade en bra helg när klubben klättrade från trettonde till sjundeplats i Eredivisie.

Steaua Bukarest hade inga större problem med att besegra Pandurii, som för tillfället ligger näst sist i den rumänska ligan. Bogdan
Stancu är på senare tid en van målskytt för Bukarest-klubben.

23-åringen satte från den 62:e tills den 70:e minuten båda baljorna för rumänerna. Det är just nu sju poängs gap mellan Steauas fjärdeplats och