Aldridge: Se och lär av Sotirios Kyrkiagos

Bild till nyheten Aldridge: Se och lär av Sotirios Kyrkiagos
"Om det är något som Liverpoolfansen älskar att se så är det spelare som visar hjärta och inställning på planen.
Sotirios Kyrgiakos är på god väg att få kultstatus på Anfield och Daniel Agger och Martin Skrtel borde se och lära av det", skriver John Aldridge i sin kolumn i Liverpool Echo.

"Det spelar ingen roll om spelaren i fråga inte är speciellt tekniskt eller snabb, så länge spelaren visar underbar inställning och fighting spirit. Sotirios Kyrgiakos, som återigen valdes till planens bäste spelare, förtjänar all beröm för sina insatser".

"Han håller på att bli något av en kultfigur för att han alltid ger järnet ute på planen".

"Daniel Agger och Martin Skrtel är kanske strået vassare på många sätt, men båda står ändå i skuggan av Soto när det gäller att offra sig för laget. På senare tid har Soto också överglänst Skrtel".

"Slovaken måste sluta att kasta sig i tid och otid och stå upp på fötterna mer. Och här kan han lära mycket av Kyrgiakos.

Aldridge anser också att det är hög tid för Maxi Rodriguez att visa sin klass ute på högerkanten.
"Maxi gjorde en bra match mot Blackburn, men han har varit väldigt ojämn. Med Kuyt skadad så har Maxi chansen att komma i form och visa varför han spelar i Argentinas landslag. Men samtidigt så skulle jag gärna se att Jonjo Shelvey fick chansen. Shelvey visade upp en fantastisk energi och var helt orädd i debuten mot Napoli. Han förtjänar att få spela om inte Maxi klarar av att leverera", menar den förre Liverpoolstrikern.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer